Podeli vest

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnza da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji, saopštili su američki tužioci.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

Foto: Pexels

Tužioci su naveli da je Britanac Aleksander Majkl Dominik Mekdonald (30) na letu iz Londona 1. marta počeo da se svađa sa svojim saputnikom, a zatim i sa stujardesama nakon čega su mu stavljene lisice, a let je preusmeren sa prvobitnog odredišta u Njuarku u američkoj državi Nju Džersi u Bangor u američkoj državi Mejn, objavila je televizija Ej-Bi-Si (ABC).

Okružni sud u Bangoru osudio je Mekdonalda na kaznu zatvora nakon što je bio u pritvoru od incidenta 1. marta i naložio mu da plati Junajted erlajnzu kaznu od 20.638 dolara kao nadoknadu za preusmeravanje leta. Mekdonald i njegov saputnik su uhapšeni u Mejnu i izgleda da su bili u alkoholisanom stanju, saopštila je avio-kompanija.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

VUČIĆ: Ponosan na svoju Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nakon usvajanja rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) da je ponosan…