Podeli vest

Beograd na vodi će i ovog 31. decembra biti epicentar najbolje zabave u Srbiji, jer će svetlosno-pirotehnički performans na Kuli Beograd obeležiti “najluđu noć” u srpskoj prestonici, dok će na Sava Promenadi posetioci uploviti u 2024. godinu uz muziku najpopularnijih domaćih izvođača, saopštili su organizatori.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

koncert
Foto: Pixabay

Muzički program na platou pored Starog savskog mosta otvoriće sastav “Frajle”, višestruko nagrađivani ženski sastav iz Novog Sada, da bi odmah potom mikrofon u ruke uzela Sara Jo, jedna od najpopularnijih domaćih pop zvezda, u čijim će hitovima naročito uživati mlađe generacije.

Za podizanje atmosfere do usijanja i vrhunca novogodišnje euforije zaduženi su čuveni muzički virtuoz Dejan Petrović i njegov Big Band, koji će svojim poznatim trubačkim bravurama razgaliti publiku i u razigranom ritmu je uvesti u Novu godinu.

Čaroliju novogodišnje noći u srcu Beograda upotpuniće nezaboravni svetlosno-pirotehnički spektakl na nebu iznad Save. U poslednjim minutima 2023. godine na Kuli Beograd biće emitovana specijalna novogodišnja projekcija praćena igrom moćnih lasera, da bi nakon sada već čuvenog odbrojavanja poslednjih 10 sekundi usledio veličanstveni vatromet sa najviše zgrade u regionu, ali i sa novobeogradske obale Save, Starog savskog mosta i Gazele.

Ovaj impresivni vizuelni šou na savršen način će upotpuniti muzika specijalno komponovana za ovu priliku, kroz koju će se preplitati nacionalni muzički motivi.

“Ponosni smo što ćemo i treću godinu zaredom na Sava Promenadi upriličiti jedinstveni novogodišnji spektakl za pamćenje, koji će Beograd ponovo svrstati u red svetskih metropola sa najboljim dočecima.

Nastupom domaćih muzičkih zvezda i svetlosnim performansom na Kuli Beograd, novom simbolu srpske prestonice, Beograd na vodi će još jednom potvrditi status destinacije svetske klase i u svet poslati najlepše slike iz Srbije”, istakla je Zorana Burlić, generalna direktorka Belgrade Waterfront-a.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: