Podeli vest

Astrolozi su ilistali najbolje i najgore strane svakog horoskopskog znaka

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Horoskop
Foto: Shutterstock

Niko ne može sakriti svoje kritične, loše osobine, ali ih može nadjačati dobrima ukoliko ih prepozna. Astrolozi su izlistali dobre i loše osobine svakog horoskopskog znaka i  to vam može pomoći u prepoznavanju dobrog i lošeg u sebi.

OVAN

Najbolja stvar kod Ovnova je to što su veoma optimistični u pogledu svog života. Ali njihov “kratak fitilj” ih gura na dole, jer kada su ljuti, mogu postati zaista eksplozivni.

BIK

Nikada nećete naći nekoga tako lojalnog kao što su Bikovi. Oni će učiniti sve za one koje vole. Međutim, oni su i okrenuti sebi i vremenu koje posvećuju sebi što može učiniti da se drugi oko njih osećaju loše.

BLIZANCI

Poznati su kao društveni, fantastično entuzijastični i svi ih vole. Međutim, Blizanci mogu biti skloni ogovaranju zbog čega ih drugi mogu prezirati.

RAK

Njihova brižna priroda je nešto čemu svaka osoba mora da se divi. Sa druge strane, oni takođe mogu biti previše emotivni i osetljivi zbog čega često predstavljaju teret za druge.

LAV 

Oni su ljubazni, velikodušni i uvek drže leđa svojim prijateljima u kriznim vremenima. Ali njihova loša osobina uključuje impulsivnost. Njihovo impulsivno ponašanje može ih koštati mnogo nevolja.

DEVICA

Oni su perfekcionisti u svakom smislu. Oni mogu sve! Oni su vredni, ali često previše kritikuju sebe, što dovodi do duboke nesigurnosti.

VAGA

Imaju veoma uravnotežene i opravdane stavove i mišljenja. Svako na kraju pita upravo njih za mišljenje, ali u potrazi za ravnotežom, postaju previše neodlučni.

ŠKORPIJA

Oni su veoma strastveni u vezi sa svojim životima i mogu stvoriti ogroman uticaj na druge. Međutim, njihovo neraspoloženje ponekad može biti veliki problem.

STRELAC

Strelci imaju veoma avanturistički pristup životu i to je ono što ih razlikuje od ostalih. Ali nažalost, oni uopšte ne mogu da se nose sa emocijama i odnosima.

JARAC

Oni su uspešni, moćni i veoma motivišući kao prijatelji. Svojim napornim radom mogu da dođu veoma daleko u životu. Međutim, mogu postati i veoma hladna i nepristupačna osoba.

VODOLIJA

Imaju puno pozitivne energije i kreativnog instinkta koji im pomaže da učine svet boljim, svakim korakom. Međutim, njihova tvrdoglavost ih ograničava u mnogo čemu.

RIBE

Njihova kreativna i maštovita crta je pravo čudo i ljudi su uvek oduševljeni. Ali, u bilo kom trenutku mogu da zaplačU, jer su izuzetno osetljivi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: