Podeli vest

Zvezda je veliki klub i za nju su igrali veliki igrači. Ima neverovatnu istoriju. Srećan sam što sam ovde, rekao je nekadašnji makedonski fudbalski reprezentativac Goran Pandev koji je posetio Crvenu zvezdu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

CRVENA ZVEZDA MARAKANA
FOTO: Pixabay

Nekadašnji makedonski fudbalski reprezentativac Goran Pandev posetio je danas Crvenu zvezdu, saopštio je beogradski klub.

“Kao mali sam voleo Crvenu zvezdu i navijao za nju. Zvezda je veliki klub i za nju su igrali veliki igrači. Ima neverovatnu istoriju. Srećan sam što sam ovde. Zahvaljujem se predsedniku Svetozaru Mijailoviću i svima u klubu. Staviću Zvezdin dres u kolekciju, moj muzej. Falio mi je crveno-beli dres sa mojim imenom, zaista sam presrećan”, rekao je Pandev, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Pandev je istakao da je na njega ostavio utisak Muzej Crvene zvezde.

“Muzej je prekrasan. Video sam sve što je jedan klub kao što je Crvena zvezda osvojio, to je istorija. Ostaće uvek zapisano u knjigama. Pehar Lige šampiona je vrhunski uspeh svakog kluba i fudbalera. Znam koliko navijači Crvene zvezde vole klub, za njih je Zvezda sve. Nadam se da će što pre osvojiti Ligu šampiona, jer Crvena zvezda to zaslužuje”, dodao je Pandev. On je istakao da mu se nije ostvarila želja da zaigra za Crvenu zvezdu.

“Nastupali su igrači iz Makedonije za Crvenu zvezdu, ali lično su Darko Pančev i Ilija Najdoski ostavili najveći trag. Osvojili su Ligu šampiona što je za igrača najveći uspeh i san, a znamo koliko je to teško. Sigurno da su veliki igrači i da su ostavili ogroman trag u Zvezdi. Srećan sam što su Makedonci postigli značajan uspeh sa Zvezdom”, zaključio je Pandev.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović istakao je veliko zadovoljstvo zbog odluke Pandeva da obiđe beogradski klub.

“Velika je čast i zadovoljstvo za Crvenu zvezdu da ugosti Pandeva, igrača koji je karijeru obeležio u Italiji i nosioca evropskog trofeja. Na kraju profesionalne karijere se posvetio fudbalu zahvaljujući privatnoj akademiji sa kojom naš klub ima određenu saradnju. Pandev je zvezdaš i veliko nam je zadovoljstvo da čujemo da je želeo da zaigra na Marakani, kao i da mu je žao što se to nije i desilo. Želja mu se ispunila posetom našem klubu, muzeju, gde se upoznao sa istorijom Crvene zvezde. Čuli smo iz njegove izjave i razgovora da je oduševljen”, istakao je Mijailović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: