Podeli vest

Klub iz Humske naveo je da mladi fudbaler nije imao tegobe koje bi mogle da nagoveste moždani udar.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

partizan
Foto: Shutterstock

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem i potvrdio da je mladi fudbaler tog kluba Andrija Makaji (16), koji je doživeo moždani udar, sada dobro i da mu crno-beli žele brz oporavak.

“Vezano za informaciju da je kadet Andrija Makaji (16) doživeo moždani udar, ovim putem obaveštavamo javnost da se Andrija trenutno oseća dobro. Pre samog polaska na pripreme, na Zlatibor, sa svojom selekcijom, pre pet dana je urađena kompletna dijagnostika u okviru ambulante fudbalske škole Partizan, a od strane ustanove Sportiva VSZ, ovlašćene za obavljanje sistematskih pregleda, sa testom opterećenja, tokom kog su svi parametri bili u redu”, poručili su iz Partizana.

Klub iz Humske naveo je da mladi fudbaler nije imao tegobe koje bi mogle da nagoveste moždani udar.

“Andrija nije prijavio nikave tegobe koji bi ukazivali na simptome koji mogu dovesti do moždanog udara, a stanje koje je nastupilo nastalo je van trenažnih aktivnosti. Urađena je sva dijagnostika, prvo u bolnici u Užicu, a potom i u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj. Andriji želimo brz oporavak”, zaključuje se u saopštenju FK Partizan.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: