Podeli vest

Stanje Rasima Ljajića je sasvim dobro prima lekove protiv bolova, rekao je direktor KC Niš

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zoran perisic kbc nis
Foto: Tanjug

Stanje Rasima Ljajića je sasvim dobro, dijagnostika urađena u ponedeljak je u redu, prima lekove protiv bolova i pratimo ga, rekao je danas za Tanjug direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Lajić je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju kada je poginuo predsednik Izvršnog odbora te stranke Branko Gogić koji je upravljao automobilom koji je izleteo sa auto-puta.

Aleksinačko osnovno javno tužilaštvo ranije je saopštilo da je do saobraćajne nezgode došlo oko 8.50 u saobraćajnoj traci iz smera Beograda ka Nišu u blizini Ražnja tako što je vozilo “škoda superb kvatro” gde je Ljajić bio na mestu suvozača sletelo s kolovoza i prošlo kroz zaštitnu ogradu nakon čega se prevrnulo.

Navodi se da je zamenik javnog tužioca Janko Dinić nakon izvršenog uviđaja utvrdio da je vozilom najverovatnije upravljao direktor preduzeća “Emisiona tehnika i veze” Branko Gogić kome je na licu mesta konstatovana smrt, a Ljajić je zadobio teške telesne povrede.

Tužilaštvo je saopštilo da trenutno uzrok saobraćajne nezgode nije poznat.

Navodi se da je uz uviđaj lica mesta dat nalog za izuzimanje putničkog vozila koje je učestvovalo u nezgodi radi eventualnog veštačenja.

Izdat je i nalog za obdukciju leša vozača, pokojnog Gogića u Zavod za sudsku medicine u Nišu.

Naknadno je dat i nalog da se obavi razgovor sa Ljajićem kada to njegoo zdravstveno stanje dozvoli u cilju prikupljanja svih relevantnih činjenica na osnovu kojih će se doći do saznanja o uzroku nastanka saobraćajne nezgode.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: