Podeli vest

Pobednički čin Pesme Evrovizije 2024. biće krunisan 11. maja. Kao i obično, navijači i kladionice već predviđaju ko ima najveće šanse.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

eurovision -evrovizija
Foto: shutterstock

Već je primetno iščekivanje Pesme Evrovizije (ESC) 2024. Fanovi i stručnjaci već spekulišu o mogućim pobednicima tradicionalnog muzičkog takmičenja . Ove godine kandidati će se takmičiti jedni protiv drugih u Malmeu u Švedskoj od 7. do 11. maja. Naš predstavnik će nastupati prve polufinalne večeri, u utorak 7. maja.

Klađenje na Pesmu Evrovizije

Finale će se održati 11. maja, a neke važne preliminarne odluke se još čekaju. Ipak, kako prenosi zvanični portal Pesme Evrovizije „eurovision.de“, opklade su već u punom jeku.

Trenutni favoriti su Aliona Aliona & Jerri Heil iz Ukrajine sa pesmom „Teresa & Maria“. Rečeno je da imaju 19 odsto šanse za pobedu. Na drugom mestu je Italijanka Anđelina Mango sa pesmom „La noia” i rejtingom od osam odsto.

Barem se smatra da britanski umetnik Oli Aleksander ima dobre šanse. Trenutno je na trećem mestu sa šest odsto šanse da pobedi za pesmu „Dizzi“.

Srbija je prema kladioničarskim predviđanjima na 26.mestu. Svog predstavnika će odabrati na festivalu „Pesma za Evroviziju 2024“ koji će se održati 27. i 29. februara i 2. marta.

Nepouzdana predviđanja

Međutim, ne treba pridavati preveliku važnost proročkim predviđanjima o Pesmi Evrovizije. To je bilo evidentno i u nemačkom pretkolu . Predviđanja su imala pevača Rika u vođstvu sa 55 odsto, ali je na kraju došao tek na treće mesto.

Umesto toga, Nemačku će sada u Malmeu predstavljati Isak. Pre preliminarne odluke dato mu je samo četiri odsto šanse za pobedu.

Generalno, kladionice su prvobitno videle Nemačku na 8. mestu. Međutim, nakon Isaakove neočekivane pobede, zemlja je pala na 16. mesto.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: