Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je danas da će pravda pobediti tek kada svi politički postupci protiv Srba na KiM budu obustavljeni, a oni koji su odgovorni za ovaj brutalni progon i sami budu suočeni sa pravnom odgovornošću zbog nasilja nad nedužnim srpskim narodom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

petković
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ARHIVA

“Još jedan na pravdi Boga uhapšeni Srbin sa severa KiM, Dalibor Spasić, danas se pridružio svojoj porodici, posle Radoša Petrovića i Nemanje Vlaškovića. Nećemo prestati da se borimo dok god ijedan srpski politički zatvorenik pati u Kurtijevim kazamatima!”, napisao je Petković na Tviteru.

Medicinski tehničar iz Severne Mitrovice Dalibor Spasić, koji je pre mesec dana uhapšen na Jarinju, pušten je danas da se brani sa slobode uz položenu kauciju, izjavio je za Tanjug njegov advokat Srđan Mitrović.

Prema njegovim rečima, Tužiilaštvo je tražilo produženje pritvora za još dva meseca, ali sudija nije usvojio taj zahtev. Kazao je da se istraga nastavlja, a da će nakon njenog završetka sudija odlučiti da li će protiv Spasića biti podignuta optužnica.

Dalibor Spasić, medicinski tehničar iz Severne Mitrovice, uhapšen je 17. juna na Jarinju dok se sa maloletnom ćerkom i suprugom vraćao iz centralne Srbije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: