Momci su dali maksimum. Rekao sam da je ovo početak teške serije i šteta što nismo pobedili, mnogo bi nam značilo za dodatno samopouzdanje, poručio je trener crno-belih Gordan Petrić nakon derbija

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

petrić
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ARHIVA

Ne mogu da budem zadovoljan kako smo odigrali prvih 20 minuta, ušli smo nervozno, ali sve posle, posebno drugo poluvreme je za pohvalu i žao minje što nismo pobedili. Mislim da smo bili bliži, rekao je trener fudbalera Partizana Gordan Petrić posle 168. večitog derbija (1:1).

“Momci su dali maksimum, pohvalio bih sve mlade, prvo Belića, a posle i sve ostale. Rekao sam da je ovo početak teške serije i šteta što nismo pobedili, mnogo bi nam značilo za dodatno samopouzdanje”, poručio je Petrić.

Prema njegovim rečima, uprkos tome što je ostalo “minus sedam” šampionska trka nije gotova.

“Mogu slikovito da objasnim jer sam igrao u Rendžersu, klubu sličnom Partizanu i Zvezdi. I tamo je trka kao ovde, kada se pobedi u derbiju kao da ste uzeli titulu. Ima još mnogo igra i ne verujem da je titula Zvezdina. Ne razmišljam o Zvezdi. Imamo svoj put, oni svoj. Ne znam ni sa kim igraju za vikend”, poručio je Petrić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: