Podeli vest

Beogradska filharmonija održala je danas prvi u nizu svojih rasprodatih “Koncerata za bebe”, na kojima za decu uzrasta do dve godine izvode najlepše valcere uz mladog dirigenta Vuka Volkova Popovića.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ


U sali Beogradske filharmonije, najmlađi su sedeći i puzajući na mekoj prostirci postavljenoj ispred pozornice ili u rukama roditelja i baka i deka, pratili nastup orkestra, koji će ovde svirati do 8. decembra u terminima od 11:00 i 12:30.


Portparol Filharmonije Jelena Milašinović rekla je Tanjugu da je to “najveseliji ciklus koncerata Beogradske filhamonije”, na kojima već šestu sezonu utiču na najmlađu publiku.


Prema njenim rečima, filhamonija “Koncertima za bebe” ne smao što neguje buduću publiku već u kontekstu struke daje profesionalnu priliku da nastupi mladom dirigentu Volkovu Popoviću.


Filharmonija je najavila nova druženja sa bebama i njihovim roditeljima, bakama i dekama, od 9. do 12. januara 2024. godine, a Milašinović je napomenula da je u planu gostovanje sa tim programom u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: