Podeli vest

Napredni kurs za oficire za odnose sa javnošću, u organizaciji Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane, počeo je danas u Domu Vojske Srbije u Beogradu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE/ bg

Načelnik Uprave za odnose sa javnošću brigadni general doc. dr Mihailo Zogović pozdravio je polaznike Kursa, poželeo im uspešan rad i istakao da je stalno usavršavanje imperativ za uspešno obavljanje dužnosti, te da će stečeno znanje značajno unaprediti njihove sposobnosti, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Zogović je naglasio da se organizacijom ovakvih kurseva jača sistem odnosa sa javnošću u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

Tokom pet dana Kursa, polaznicima iz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije biće predstavljena kombinacija teorijskih predavanja i praktičnih vežbi iz oblasti odnosa sa javnošću i saradnje sa medijima.

Napredni kurs namenjen je pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji obavljaju poslove odnosa sa javnošću. S obzirom na to da je deo obuke posvećen radu s medijima, planirana je i poseta medijskim kućama.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: