Podeli vest

“Nije problem što premijer Crne Gore pripada manjinskim narodu koji je zastupljen sa šest odsto, za šta ga mnogi optužuju, nego što je na zadnjim izborima dobio podršku svega četiri odsto građana”, naveo je Mihailović

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

CRNA GORA PARLAMENT
Foto: Shutterstock

Izbor novog premijera Crne Gore Dritana Abazovića je politički apsurd jer je prvi čovek Vlade postao lider koalicije koja ima podršku četiri odsto građana, saopštio je danas Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS).

Predsednik POKS-a Vojislav Mihailović izjavio je da POKS neće čestitati Abazoviću na izboru za predsednika Vlade Crne Gore, nego će “budno motriti na njegovu politiku prema srpskom narodu u Crnoj Gori i njegov odnos prema SPC i na ova pitanja uporno ukazivati u Skupštini Srbije”.

“Nije problem što premijer Crne Gore pripada manjinskim narodu koji je zastupljen sa šest odsto, za šta ga mnogi optužuju, nego što je na zadnjim izborima dobio podršku svega četiri odsto građana”, naveo je Mihailović.

Prema njegovoj oceni, Abazović je “sramno i nečasno zloupotrebio duboke podele u crnogorskom društvu i ucenama izdejstvovao najodgovorniju funkciju u državi sa tako malo političkog kredibiliteta dobijenog na izborima”, saopštila je Info služba POKS-a.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: