Podeli vest

Na prelazu Horgoš otkriven je pokušaj krijumčarenja muških i ženskih satova različitih robnih marki, čija je vrednost, na osnovu originalnih računa, procenjena na oko 700.000 dinara, saopštila je danas Uprava carina.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

SATOVI KRIJUMČARENJE
FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO FINANSIJA/ UPRAVA CARINA/

Carinici su, u saradnji s policijom, otkrili prekršaj 24. avgusta kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen automobil ”mercedes benz” domaćih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica muškaraca.

Na uobičajeno pitanje o robi za prijavljivanje, putnici su, kako je saopšteno, vrlo decidno tvrdili da sa sobom nose samo lični prtljag.

Međutim, već na samom početku pregleda iza vozačkog sedišta pronađena je velika torba prekrivena ćebetom, koja je bila puna različitih setova i pojedinačno upakovanih muških i ženkih časovnika ””Fošil””, ””Diesel””,””Emporio Armani”” i ””Mićael Kors””.

Potom je još nekoliko velikih torbi identičnog sadržaja pronađeno i u prtljažniku automobila ispod kofera sa ličnim stvarima.

Otkriveni satovi, očigledno namenjeni daljoj preprodaji, biće zadržani do okončanja prekršajnog postupka koji je protiv 34-godišnjeg vozača pokrenut pred nadležnim sudom.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: