Podeli vest

Policija u Varšavi privela je mladića koji se pretvarao da je lutka u izlogu kako bi mogao da ukrade nakit iz prodavnice nakon zatvaranja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

hapšenje
Foto: Pixabay/ Ilustracija

Optužen je za provalu i krađu i preti mu kazna do 10 godina zatvora, objavio je Bi-Bi-Si (BBC).

Mladić star 22 godine, čije ime policija nije navela, fotografisan je kako mirno stoji i drži torbe u izlogu prodavnice, da bi nakon zatvaranja ukrao nakit pre nego što ga je uočilo obezbeđenje.

Varšavska policija je saopštila da osoblje i kupci nisu primetili ništa neobično dok je mladić stajao u izlogu i potpuno se “stopio” sa lutkama.

Policija je navela da je mladić stajao mirno, da bi nakon zatvaranja prodavnice prošao kroz razna odeljenja nakon pre nego što je ukrao nakit, da bi ga na kraju uočilo osoblje obezbeđenja.

Mladić je optužen za još dva incidenta.

Policija je navela da je on u prvom slučaju kasno večerao u restoranu u tržnom centru i čekao da se zatvori i da je potom ušao u prodavnicu odeće gde je “zamenio svoju odeću za novu”, pre nego što se vratio u restoran na još jedan obrok.

U trećem incidentu, mladić je sačekao kraj radnog vremena i uzeo novac iz nekoliko kasa u jednoj prodavnici i pokušao da ukrade druge predmete.

Tužilaštvo u Varšavi saopštilo je da je osumnjičenom određen pritvor od tri meseca.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: