Podeli vest

Pogledajte položaj ove tri planete u svojoj i natalnoj karti partnera i mnogo toga će vam biti jasnije

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

ljubav horoskop
Foto: Shutterstock

Astrološki, svaka planeta ima drugačije značenje – na primer, Merkur je planeta komunikacije, a Jupiter je planeta sreće, ali kada su u pitanju naši odnosi i naši ciljevi ove tri planete su najvažnije i bitno je da znate gde se one nalaze u vašoj natalnoj karti.

Merkur

Ova planeta utiče na to kako razgovaramo sa sobom i drugima. Ukoliko vam se sve vreme čini da nekoga ne razumete, bilo da je to partner ili član porodice, pogledajte mu u natalnu kartu i mesto Merkura i mnogo toga će biti jasnije.

Na primer, neko ko ima Merkur u Lavu mogao bi da izobliči način na koji se izražava i da priča priče. Ljudi sa Merkurom u Jarcu obično žele da pređu direktno na stvar. Kada su ova dva suprotna znaka svesna svojih razlika mogu da se povežu tako što će napraviti kompromis u krajnostima.

Venera

Astrološki gledano, Venera predstavlja način na koji privlačimo ljubav u svoje živote i takođe je planeta sopstvene vrednosti. Dakle kada se kaže “šta zračiš, to i privlačiš”, to je Venera. Sa druge strane može da definiše i neke odnose. Ako spojite osobu sa Venerom u Strelcu i osobu sa Venerom u Raku imaćete osobu koja želi slobodu i avanturu i osobu koja želi stabilnost.

Mars

Šta nas uzbuđuje, šta nas pokreće, šta je izvor naše strasti određuje Mars. Ova vatrena planeta takođe ukazuje na to kako se osoba ponaša tokom sukoba – uključujući da li je pasivno agresivna i da li može da postavi zdrave granice. To može da se ispostavi kao veoma važno.

Astrolozi kažu da nam naše natalne karte mogu reći toliko toga o nama samima, ali i partnerima. Međutim ukoliko niste vešti sa natalnim kartama, ne brinite. Informacije o ove tri planete ćete lako naći.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: