Podeli vest

Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima danas će početi da prikuplja potpise podrške za beogradske izbore u tri gradske opštine.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Tanjug

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/

Prikupljanje potpisa će u 12 sati biti obavljeno u opštinama Obrenovac, Zemun i Savski venac.

Kako je saopšteno iz SNS, u Obrenovcu, u ulici Vojvode Mišića 226 – Sokolski dom, predsednik SNS Miloš Vučević, prisustvovaće prikupljanju potpisa, dok će članovi Predsedništva SNS Arno Gujon, Marko Đurić i Miroslav Čučković dati potpis podške.

Na Savskom vencu, u ulici Kneza Miloša 43, u prostorijama Opštinskog odbora Savski venac, potpis podrške daće potpredsednici Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, Irena Vujović i Aleksandar Šapić, članovi Predsedništva SNS Jelena Tanasković, Goran Vesić, Marina Raguš, Petar Petković i Nebojša Bakarec.

U Zemunu, u ulici Kosovska 9, u velikoj sali GO Zemun, potpis podrške daće potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić, članovi Predsedništva SNS Darija Kisić, Marija Zdravković, Zlatibor Lončar i Tomislav Momirović.

Brnabić: I dalje ne verujem u bojkot, ne mogu da zamislim njihovo objašnjenje

Potpredsednica glavnog odbora SNS i poverenica za Beograd Ana Brnabić izjavila je juče da ne može da govori u ime OEBS-a kakav će stav imati prema najavama dela opozicije o bojkotu izbora i istakla da je više zanima šta misle građani Srbije o tome.

“Više me zanima šta misli naš narod o tome i kako smo došli u suludu situaciju da bojkotom izbora prete ljudi koji su tražili hitne izbore, pa mi sada te izbore imamo zato što smo im izašli u susret i raspisali vanredne izbore za decembar 2023.”, rekla je Brnabić posle sednice Predsedništva SNS.

Ona je naglasila da ne veruje da će bojkota izbora biti, jer, kako kaže, ne može da zamisli kako bi bilo ko, ko je insistirao na njima, mogao građanima da objasni da sada želi da ih bojkotuje. Podsetila da je deo opozicije odbio poziv da se dalje unapređuju izborni uslovi i sve ono na čemu su insistirali kada je vlast to prihvatila.

“I mislim da takav stav – hoćemo izbore, a onda kada ih dobijete, bojkotujete te izbore, baš niko ne može da podrži. Bez obzira da li su stranci ili su Beograđani ili bilo ko drugi u Srbiji. I dalje ne verujem da će bojkotovati izbore”, rekla je Brnabić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: