Podeli vest

Kraj zimskog raspusta i početak drugog polugodišta znači i više dece na ulicama unutar gradova, a posebno na ulicama oko škola, na koje vozači moraju da obrate pažnju i dodatno smanje brzinu za vreme vožnji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Pažnja vozača je jako bitna u ovim zimskim danima kada su, kako kažu iz AMSS-a, trotoari prekriveni snegom i ledom pa pešaci, ali i deca koriste ulice za hodanje.


Padavina nema, ali sada jak mraz svaku vlažnu deonicu pretvara u led, zato se savetuje vozačima da krenu ranije jer im je potrebno više vremena da odlede vozilo, a u ovakvim uslovima vožnje česti su zastoji i prekidi u saobraćaju.


Prema informacijama granične policije, vozila na teretnim terminalima jutros najduže čekaju na prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, i to osam sati.


Normalizovan je saobraćaj za putnička vozila na graničnom prelazu Bačka Palanka, kao i za teretna ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, zbog toga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: