Podeli vest

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad raspravom o amandmanima na izmene Zakona o centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Parlamentarni izbori 2022
Skupština RS, Shutterstock

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad raspravom o amandmanima na izmene Zakona o centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika

Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku nije na sednici u subotu prihvatio 16 amandmana na Predlog zakona o izmenama Zakona o centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika.

Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove nije prihvaćeno pet amandmana na Predlog odluke o izmeni i dopunama Odluke o upotrebi Vojske Srbije i drugih snaga odbrane u multinacionalnim operacijama van granica Srbije.

Pred poslanicima su i izveštaji nezavisnih državnih organa za 2021. godinu, kao što su Fiskalni savet Srbije, Državna revizorska institucija, Poverenik za informacije od javnog značaja i zastitu podataka o ličnosti, Poverenik za zaštitu ravnopravnosti, Agencija za sprečavanje korupcije i drugi.

Na dnevnom redu je i izbor direktora Agencije za sprečavanje korupcije, a kandidati su Dragan Sikimić, Dejan Damnjanović i Kosta Sandić.

Na dnevnom redu je ukupno 26 tačaka.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: