Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je Nebojša Ilić kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 25 odsto naknade u sledeća četiri meseca, kao i poslednjom opomenom pred isključenje iz prvog tima sa pozicije tim menadžera.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto:canva

Košarkaški klub Crvena zvezda je pre tri dana suspendovao tim menadžera Nebojšu Ilića zbog saobraćajnog prekršaja, koji je napravio u Beogradu.

Crvena zvezda je u saopštenju navela da je nakon 72 sata i utvrđivanja svih činjenica oko saobraćajnog prekršaja, koji je 25. aprila ove godine napravio Nebojša Ilić kao fizičko lice, donela Odluku o kazni.

“Zbog disciplinskog prekršaja iz člana II tačka A kaznenog pravilnika KK Crvena zvezda, tim menadžer našeg kluba kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 25 odsto naknade u sledeća četiri meseca. Takođe, upućena mu je i poslednja opomena pred isključenja iz prvog tima sa pozicije tim menadžera. Ove odluke donete su nakon sastanka i razgovora sa Ilićem, utvrđivanja svih činjenica, a na osnovu pravilnika o kaznenim merama KK Crvena zvezda”, saopštila je Crvena zvezda.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: