Kad vam ponestane ideja za posna jela, ovo je pravi recept za ukusan doručak ili večeru
Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs
![pasta tunjevina grasak recept](https://bilten.rs/wp-content/uploads/2022/04/pasta-tunjevina-grasak-recept.jpeg)
Za ovaj sjajan recept potrebno vam je:
- 225 gr posne testenine po izboru
- 2 kašike posnog margarina
- 2 čena iseckanog belog luka
- 1 šolja smrznutog graška
- 1 šolja biljne pavlake za kuvanje
- 300 gr tunjevine iz konzerve
- so,biber
Testeninu skuvati po uputstvu i iscediti. U veći tiganj staviti maslac i propržiti beli luk na srednjoj temperaturi oko jednog minuta. Dodati šolju smrznutog grašaka i začiniti sa malo soli i bibera i nastaviti sa dinstanjem još nekoliko minuta.
Dodati posnu pavlaku za kuvanje i uz povremeno mešanje pustiti da provri. U tiganj dodati i testeninu uz mešanje. Tunjevinu iscedititi, pa zatim dodati i promešati. Servirati toplo.
![bilten logo](https://bilten.rs/wp-content/uploads/2022/02/bilten-logo-sajt-dno-stranice-150x150.png)
POSLEDNJE VESTI:
NASA: Na Marsu pronađena stena za koju se sumnja da je bila domaćin mikroorganizmima
Rover NASA-e otkrio je stenu na Marsu za koju se veruje da su u njoj…
“PRLJAVO KAZALIŠTE” pevača Davorina Bogovića 20. novembra u Domu omladine Beograda
Dom omladine Beograda (DOB) najavio je da će 20. novembra nastupiti sastav Prljavo kazalište, kog…
Arturu Antunešu Koimbri-ZIKU OTETA AKTEN TAŠNA čiji je sadržaj vredan 500.000 EVRA
Bivšem brazilskom fudbaleru i članu olimpijske delegacije Arturu Antunešu Koimbri, poznatom kao “Zico”, oteta je…
GAŠIĆ: Film “78 dana” je priča o odrastanju tokom bombradovanja
Rediteljka Emilija Gašić je izjavila za da joj je sa “78 dana” ideja bila da…
STEJT DEPARTMENT investitorima: Dobro RAZMISLITE pre ulaULAGANJA u BiH
Bosna i Hercegovina je država koja investitorima nudi pogodnosti liberalnog trgovinskog režima i najniže stope…
VUČIČ ZAHVALIO MAKRONU na dočeku u Parizu: OI su simbol nade i ujedinjenja
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas predsedniku Francuske Emanuelu Makronu na srdačnom dočeku u…
I dodaš parče jagnjetine odozgo i možda bih pojeo