Podeli vest

U informaciji objavljenoj na sajtu Pošte navodi se da je vd. direktora Zoran Đorđević istakao da će naredna poslovna godina biti godina transformacije u akcionarsko društvo.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

pošta
Foto: Bilten.rs

Javno preduzeće Pošta Srbije sledeće godine biće transformisana u akcionarsko društvo, a zaposleni povećanje zarada mogu očekivati od januara, najavio je vd. direktora Zoran Đorđević.

U informaciji objavljenoj na sajtu Pošte navodi se da je on istakao da će naredna poslovna godina biti godina transformacije u akcionarsko društvo, čime će se postići optimizacija poslovnih rezultata, efikasniji i funkcionalniji sistem i procesi.
Đorđević je na proširenom kolegijumu Pošte predstavio i najnovije rezultate poslovanja i aktivnosti koje se očekuju u narednom periodu.

Rekao je da se aktivno radi na velikom broju projekata i istakao razvoj mreže paketomata, SoftPos-a, mobilnog poštara, praćenja i optimizaciji ruta.

“Želja nam je da se u svim segmentima oseti boljitak, zbog čega akcentujemo brigu o zaposlenima, koje pored osavremenjavanja opreme i sredstava za rad i nagrađivanja po učinku očekuje i povećanje zarade od januara”, rekao je on.

Dodao je da se nastavlja prijem u stalni radni odnos svih zaposlenih koji su u Pošti duže od dve godine.

Najavio je da će posebna pažnja biti poklonjena i novoj sistematizaciji radnih mesta sa detaljnim opisom kompetencija.
Istakao je da će u kratkom roku biti promena da bi prednost na šalterima pošta imale trudnice, korisnici sa malom decom i osobe sa invaliditetom.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: