Podeli vest

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Nema dogovora o tablicama ni povratku u institucije, prenose beogradski mediji nakon što se pojavila vest da je dogovor postignut.

kosovo
Foto: Bilten/Ilustracija

Nikakav dogovor o tablicama niti povratku Srba u institucije nije postignut, kako tu propagandu pokusavaju da plasiraju mediji u Prištini, a preneli su pojedini beogradski mediji.

Reč je o najobičnijoj dezinformaciji i plasiranju lažnih vesti s ciljem da Priština sa sebe pokuša da skine odgovornost za kršenje svih sporazuma, kažu u Kancelariji za KiM.

Petković: Nije postignut dogovor sa Bisljimijem

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković dematovao je danas da je sa glavnim pregovaračem Prištine u dijalogu sa Beogradom Besnikom Bisljimijem postignut dogovor, kako je jutros objavio RTS.

“Želeo bih najoštrije da demantujem objavljivanje apsolutno lažne vesti koja se pojavila ne samo na portalu javnog servisa Srbije već i u njihovoj ključnoj informativnoj emisiji, u jutarnjem dnevniku, gde je rečeno da sam ja kasno sinoć sa Bisljimijem dogovorio produžetak za 10 meseci važenja postojećih KM tablica, a da nakon toga treba da se pređe na RKS tablice, kao i to da će o ZSO da se razgovara u okviru francusko-nemačkog predloga”, rekao je Petković.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: