Podeli vest

Za potpisnice protola ovo je mogućnost zajedničkog nastupa na trećim tržištima

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

budva
Foto: Shutterstock

Turistička organizacija Beograda (TOB) i Turistička organizacija Budve potpisale su Protokol o saradnji dvaju gradova u oblasti turizma, kojim je ozvaničena dugogodišnja prijatelska i profesionalna saradnja dve najznačajnije turističke organizacije u Srbiji i Crnoj Gori, saopštila je danas TOB.

Precizira se da će na osnovu Protokola dve turističke organizacije intenzivirati saradnju u oblasti turizma, ugostiteljstva, kulture i sporta, raditi na unapređenju turističke razmene i razvoju ukupne turističke ponude gradova potpisnica.

“Beograd i Budva pojedinačno, po broju gostiju i promotivnom značaju, svakako predstavljaju najvažnije destinacije u Srbiji i Crnoj Gori. Još važnija je činjenica da se Beograđani i Budvani često i rado posećuju kao i da su duboko vezani na mnogo načina. Sporazum koji smo potpisali između naše dve turističke organizacije nije samo potvrda ovih činjenica, već i putokaz za dalju saradnju i međusobnu promociju, kao i za mogućnost zajedničkog nastupa na trećim tržištima“, izjavio je direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović, prenosi se u saopštenju.

Događaju je prisustvovala i otpravnica poslova u Ambasadi Crne Gore u Srbiji Ana Ražnatović.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI:

đoković

ÐOKOVIĆ UBEDLJIV PROTIV TIJAFOA, EVROPA VODI 6:4

Podeli vest
<a class="heateor_sss_facebook" href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fbilten.rs%2Fdokovic-ubedljiv-protiv-tijafoa-evropa-vodi-54%2F" title="Facebook" rel="nofollow…
slovenija norveška

PREOKRET SLOVENACA ZA POBEDU PROTIV NORVEŠKE

Podeli vest
<a class="heateor_sss_facebook" href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fbilten.rs%2Fpreokret-slovenaca-za-pobedu-protiv-norveske%2F" title="Facebook" rel="nofollow…