Podeli vest

Za potpisnice protola ovo je mogućnost zajedničkog nastupa na trećim tržištima

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

budva
Foto: Shutterstock

Turistička organizacija Beograda (TOB) i Turistička organizacija Budve potpisale su Protokol o saradnji dvaju gradova u oblasti turizma, kojim je ozvaničena dugogodišnja prijatelska i profesionalna saradnja dve najznačajnije turističke organizacije u Srbiji i Crnoj Gori, saopštila je danas TOB.

Precizira se da će na osnovu Protokola dve turističke organizacije intenzivirati saradnju u oblasti turizma, ugostiteljstva, kulture i sporta, raditi na unapređenju turističke razmene i razvoju ukupne turističke ponude gradova potpisnica.

“Beograd i Budva pojedinačno, po broju gostiju i promotivnom značaju, svakako predstavljaju najvažnije destinacije u Srbiji i Crnoj Gori. Još važnija je činjenica da se Beograđani i Budvani često i rado posećuju kao i da su duboko vezani na mnogo načina. Sporazum koji smo potpisali između naše dve turističke organizacije nije samo potvrda ovih činjenica, već i putokaz za dalju saradnju i međusobnu promociju, kao i za mogućnost zajedničkog nastupa na trećim tržištima“, izjavio je direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović, prenosi se u saopštenju.

Događaju je prisustvovala i otpravnica poslova u Ambasadi Crne Gore u Srbiji Ana Ražnatović.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: