Podeli vest

Snimak na kome se vidi kako se Zelenski i njegova supruga pripremaju za slikanje za magazin Vog, napravio je opštu pometnju na mrežama

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zelenski
Foto: Tanjug/Ukrainian Presidential Press Office via AP

“Ukrajinski vojnici umiru svakog dana. Zelenski: Hajde da se slikamo za Vog” – ovaj komentar je samo jedan od mase komentara koji pljušte na društveim mrežama.

Većina negativnih komentara ima isti prizvuk i isti razlog zbog koga smatraju da ovo fotografisanje nije trebalo da bue obaveljno.

Sa druge strane oni koji brame Zelenskog imaju takođe istu argumentaciju, a jedan od odgovora glasi

“Za sve koji kritikuje Zelenskog i njegovu suprugu: siđite sa svog visokog konja i ostavite moralnu superiornost negde drugde. Ovi ljudi pokušavaju da podsete ljude na rat na svaki mogući način, a ne vidim ni10% truda ovih koji kritikuju da to urade. Zaista, samo podržite #Ukrajinu.”, jedan je od komentara na Tviteru.

Olena u intervjuu govori o periodu kada je upoznala supruga, ali i o ratu i izazovima koje je sukob s Rusijom doneo njoj, kao prvoj dami, i njenoj porodici.

Ona kaže da je Volodimira upoznala još tokom srednjoškolskih dana, da su počeli da se zabavljaju na univerzitetu, a zajedno su 2003. godine osnovali producentsku kuću “Kvartal 95”, prenosi RTS.

Olena je navela da joj nikada nije bio cilj da bude u prvom planu, te da se uvek radije držala po strani, a da joj uloga prve dame donela izlazak iz zone sigurnosti. Zelenski je, s druge strane, istakao da ga je privukla neverovatna lepota Olene.

Fotografije je snimila Eni Lebovic, vodeći svetski fotograf koja je čuvena je po profilima poznatih. Njen odlazak u Ukrajinu u vreme rata da bi snimala umetničke fotografije bračnog para, dodatno je razbesneo ljude na mrežama


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: