Podeli vest

Prilikom gašenja požara jedan vatrogasac je lakše povređen.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

požar
Foto: Bilten

Požar većih razmera koji je u sredu poslepodne zahvatio oblast kod Crvene plaže između Sutomora i Bara je pod kontrolom, a prilikom gašenja požara jedan vatrogasac je lakše povređen.

Saobraćaj na potezu od Šušanja ka Sutomoru, koji je u nekoliko navrata bio obustavljan, oko tri sata ponovo je uspostavljen jednom trakom naizmeničnom dok je železnički i dalje u prekidu.

“Situacija u vezi sa požarom je ”malo relaksiranija”. Uradili smo dobar posao za sada. Napuštanja terena nema dok se ne ”zaokruži” cela priča. Požar i dalje bukti, ali je pod našom kontrolom. Nadgledamo, svo ljudstvo je na terenu, nema opuštanja ni za tren”, rekao je jutros za portal Bar Info zamenik komandira Službe zaštite i spašavanja Aco Vulević, prenosi CdM.

Jedan krak stihije koji se proširio na visoku zonu i moći će da se ugasi isključivo uz pomoć helikoptera koji se, kako dodaje, očekuje u ranim jutarnjim satima.

Železnički saobrać na pruzi Bar – Beograd je u prekidu od sinoć nakon što je u predgrađu Bara prema Sutomoru izbio požar velikih razmera.

Brzi voz Bar-Beograd koji je trebalo iz početne stanice da krene po redu vožnje u 19:00 časova nije povezao putnike prema severu Crne Gore i Srbiji.

Primorskom portalu iz Željezničke stanice Bar je potvrđeno da jutros autobusima prevoze putnike koji su nameravali da putuju loklanim vozovima za Podgoricu i Bijelo Polje.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: