Podeli vest

Prvo veče “Ceremonije otvaranja sezone” u Budvi obeležila je revija brenda Amato Kutur, a održani su i performansi u okviru Fusion Fashion Cabaret-a i izložba umetničkih fotografija „Vanishing Tribes of the Omo“, saopštili su danas organizatori.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/ MEDIA BIRO

Dizajner Amato Kutur istakao je da je Budva veoma inspirativna jer kao dizajner voli da prikuplja ideje iz arhitekture, muzike i slika i da ih pretoči u spostvenu priču kroz modne kolekcije. Rekao je da je inspiraciju za reviju pronašao tokom poslednjeg putovanja u Portugaliju i Italiju.

“Sve se vrti oko religije, borbe dobra i zla i svega onoga u šta verujete. Revija govori o duhovnosti i religiji”, naveo je dizajner. Predstavnica Turističke organizacije opštine Budva Marija Franeta rekla je da je trg ispred Starog grada je pun turista i lokalnog stanovništva.

“Mislim da je ovo jedan novi i moderan način otvaranja turističke sezone i da na ovaj način imamo neku tendenciju da privučemo što više turista u Budvu i u ovim mesecima pre špica sezone,” kazala je Franeta.

Slavljee u Budvi se nastavlja večeras bogatim muzičkim programom koji će startovati na Trgu slikara od 21 čas.

Na teritoriji budvanske rivijere trenutno boravi oko 17.500 gostiju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: