Podeli vest

Vučić se jutros najpre sastao sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem, a potom i sa sa ministrom finansija Sinišom Malim i šefom kabineta Ivicom Kojićem.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Pre odlaska u Brisel, povodom nastavka dijaloga Beograda i Prištine, i razgovora sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, predsednik Aleksandar Vučić danas pre podne imao je niz sastanaka sa ministrima i saradnicima o obezbeđivanju sigurnog snabdevanja zemlje energentima.

Kako je objavljeno na instagram profilu “Budućnostsrbije”, Vučić se jutros najpre sastao sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem sa kojim je razgovarao o upućivanju pisama svetskim liderima povodom snabdevanja Srbije nedostajućim energentima.

Usledio je zatim sastanak sa ministrom finansija Sinišom Malim i delom tima iz oblasti energetike, povodom snabdevanja tokom jeseni i zime.

“Sastanak sa ministrom finansija Sinišom Malim i šefom kabineta Ivicom Kojićem – zadaci za svu trojicu za naredna tri dana”, napisao je Vučić, uz video snimak.

Takođe, predsednik Srbije, jutros je razgovarao i sa ambasadorkom Kine Čen Bo.

“Prijateljski, otvoren i vrlo produktivan razgovor o energetskoj saradnji, dodatnim investicijama i ubrzanju realizacije postojećih projekata”, naveo je predsednik na instagramu.

Nakon tih sastanaka, predsednik je otputovao za Brisel.

“Poletanje za Brisel i razgovor sa Šefom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem”, napisao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: