Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu video snimak naslovljen “Predaja nije opcija”

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug/Bilten.rs

Aleksandar Vučić
Foto: Shutterstock

Vučić je u videu pozvao na dijalog.

“Poštovani građani bilo je u prethodnim nedeljama mnogo toga što nas je delilo i razdvajalo. Vreme je da se ujedinimo i da zajedno rešavamo probleme. Zato pozivam još jednom na razgovor sve one odgovorne u našem društvu koji dijalogom mogu da pruže šansu stabilnosti i daljem napretku našeg društva”, rekao je Vučić.

On je najavio burnu diplomatsku nedelju i razgovore sa nemačkim kancelarom Šolcom i francuskim predsednikom Makronom i zahvalio se ljudima na ogromnoj podršci.

“Za one uplašene koji se pitaju da li ćemo odustati i popustiti pod pritiscima, moj odgovor je – nema predaje i nikada predaja nije dolazila u obzir” , poručio je Vučić.

U prethodnom video klipu Vučić je podedelio video u kojem se kao pouka navodi da treba gledati samo napred, “jer svojim uspehom ćeš uništiti svoje dušmane”.

“Ima jedna priča o orlu i vranama… Kaže kad njega vrane napadnu, on leti toliko visoko, ne brani se nikako. Tako da one same otpadnu, jer one ne mogu dostići njegovu visinu. Pouka ove priče, brate moj, gledaj samo napred, jer svojim uspehom ćeš uništiti svoje dušmane. Idi toliko visoko da tvoji dušmani će sami otpasti”, navodi se se u snimku.

Predsednik Srbije je napisao da je taj snimak dobio od jednog Krajišnika.

“Ovo sam dobio od jednog Krajišnika, meni poznatog, i dopalo mi se. Hvala mu. Pogledajte, možda se i vama svidi”, naveo je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: