Podeli vest

Poznata kompanija BMTS TECHNOLOGY otvara svoju fabriku u Novom Sadu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vucic
Foto: Shutterstock

Predsednik Aleksandar Vučić nastavlja sa otvaranjem novih fabrika, danas u Novom Sadu otavara BMTS TECHNOLOGY.

Ovaj nemački brend pravi turbopunjače za vozila, ima preko 1300 zaposlenih i posluje na tri kontinenta, a sada i u Srbiji!

Predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić izjavio je i da od 20. marta neće učestvovati u predizbornoj kampanji i da će se posvetiti svom poslu, kako je rekao, bez kamera.

Na pitanje novinara zašto je posetio fabriku BMTS u Novom Sadu pošto ona nije danas otvorena i da li je to funkcionerska kampanja, Vučić je rekao da je prvi put posetio tu fabriku, iako je država odvojila velike subvencije, kako bi video da li može dodatno da joj se pomogne.

“Što se tiče funkcionerske kampanje, ja sam jedini koji se od 20. marta neće pojavljivati ni u čemu što je ”funkcionerska kampanja””, rekao je Vučić i dodao da jedino kao predsednik neće moći da preskoči obeležavanje početka NATO agresije na Srbiju 24. marta.

Poručio je da pojedini žive van realnosti kada misle da je razlika između SNS i opozicije pet ili 10 odsto i da će navodno “funckionerska kampanja” nešto da pomogne.

Vučić je istakao da je došao u fabriku jer je zabrinut zbog situacije u svetu i kako bi video kako država može dodatno da pomogne zbog otvaranja novog pogona i nove opreme koju će BMTS imati, i zaposliti nove radnike.

Izrazio je nadu da građani vide ko koliko radi i dodao da sve može da se vidi po rezultatima.

Poručio je novinaru koji mu je postavio pitanje da veruje da će i on glasati za modernu Srbiju koja ima budućnost, a ne za prošlost.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: