Podeli vest

Povratak u Neobuzdaniju i druge priče za slatku noć, jedinstvena zbirka priča osam autora u izdanju Vulkančića, biće predstavljena publici 25. marta u 17 časova u Ada Mall Shopping Centru (Radnička 9, III sprat).

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Promo

Svi posetioci biće u prilici da upoznaju kreativne autore ove inspirativne knjige za decu I roditelje, kao i da nabave svoj potpisani primerak.

Autori priča u knjizi Povratak u Neobuzdaniju i druge priče za slatku noć, koje se zbog izuzetne maštovitosti mogu nazvati i bajkama, jesu: Staša Vukadinović, Ranko Trifković, Ivan Tokin, Jovana Kešanski, Jelena Jovanović, Stefan Tićmi, Bogdan Stevanović i Dušan Pejčić, a za nadasve kreativne ilustracije zaslužna je Andrea Gligorijević.

Već u uvodnim stihovima ove originalne knjige naglašeno je da je 13 priča koje slede namenjeno deci koja veruju u čuda, ali i odraslima koji su možda zaboravili kako je biti dete.

Kako da sanjanju samo velike i slatke snove, kroz priče koje su idealne za uspavljivanj i inspiraciju za druženja roditelja i dece, podseća ih osam autora među kojima su i popularni i nagrađivani autori koji do sada nisu pisali za decu, poput Ivana Tokina i
blogera Blogdana.

Knjigu Povratak u Neobuzdaniju i druge priče za slatku noć priredili su Vulkančić i brend Munchmallow. Deo od prodaje knjige usmeren je na opremanje dečjih biblioteka širom Srbije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: