Podeli vest

Na Andrićev venac stigli su Vučević, Glišić, Orlić, Krkobabić, Ljajić, Vulin, kao predstavnici liste koja je na izborima osvojila 120 mandata.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

konsultacije
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Predsednik Aleksandar Vučić završava danas konsultacije o mandataru nove vlade, razgovorom sa predstavnicima liste okupljenje oko Srpske napredne stranke.

Na Andrićev venac desetak minusta pre 16.30 stigli su Miloš Vučević, Vladan Glišić, Vladimir Orlić, Milan Krkobabić, Rasim Ljajić, Aleksandar Vulin, kao predstavnici liste koja je na izborima osvojila najveće poverenje građana i najviše – 120 mandata.

Najavljeno je da će se nakon svih razgovora, predsednik u 18 sati obratiti medijima.

Vučić je ranije danas razgovarao sa predstavnicima lista “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, koalicije oko SPS-a, te sa predstavnicima liste Nada.

Konsultacije o formiranju vlade predsednik je počeo u četvrtak sa predstavnicima manjinskih lista, a dan kasnije na Andrićevom vencu bili su i Zavetnici i Dveri koji su osvojili po 10 poslaničkih mesta.

Poziv za konsultacije odbile su lista “Moramo”, kao i SDA Sandžaka, te Narodna stranka i DS, kao deo koalicije “Ujedinjenih”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: