Podeli vest

Ima još nekih detalja koje treba da preciziramo i nadamo se da sve te pojedinosti i rešenja privodimo kraju, rekao je Ðorđević ukratko.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

fijat
Foto: Shutterstick

Predstavnici radnika Fijata sutra imaju jos jedan sastanak u Predsedništvu Srbije, a, kako je najavljeno, sastanak je planiran u 14 časova, što je Tanjugu potvrdio Saša Ðorđević, predsednik Samostalnog sindikata u Fijatu.

On je rekao da bi sutra trebalo da dobiju informaciju o tome koliko se radnika izjasnilo za rad u inostranstvu, kao i koliko će još otići iz fabrike uz otpreminu.

“Nadam se da ćemo sutra znati taj broj i da vidimo koliko njih će ukupno ići na biro, da se tu napravi dobra organizacija kako ne bi bilo velikih pritisaka i gužvi na birou. Od 20. jula treba da krene isplata otoremnina, a idemo da vidimo i još neke pojedinačne zahteve koje smo ostavili prošli put da se reše, da li je to sve završeno, za neke kolege koji su radili i u Zastavi, oko isplate otoremnina za taj period. Ima još nekih detalja koje treba da preciziramo i nadamo se da sve te pojedinosti i rešenja privodimo kraju”, rekao je Ðorđević ukratko.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: