Podeli vest

Štampani mediji u Srbiji pažnju posvećuju spoljnopolitičkim temama, porukama sa skupa u Davosu i porukama predsednika Srbije sa gradilišta budućeg metroa

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 24. maj 2022. izdvajaju spoljnopolitičke teme, pišu o porukama sa skupa u Davosu i porukama predsednika Aleksandra Vučića sa gradilišta budućeg metroa.

“Blic” na naslovnij strani u tekstu pod naslovom “Vučić traži da metro ide preko ‘Prokopa'” piše o poseti predsednika Srbije gradilištu budućeg Metroa. “I za majmunske boginje kriv korona virus”, naslov je teksta o širenju ove bolesti koja je kako list navodi sve bliža Srbiji.

“Politika” u tekstu pod naslovom “Svet srlja u propast” prenosi poruke sa skupa u Davosu. “Nijedan infrastrukturni projekat ne sme da stane”, naslove je teksta o poseti predsednika Vučića gradilištu. List piše i o vedočenju bivšeg direktora policije na sudjenju bivšem zameniku načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u tekstu pod naslovom “Rebić: Mislio sam da je Papić obezbedjenje Stefanovića”.

“Večernje novosti” navode da je ugrožena neutralnost Srbije u tekstu pod naslovom “Amerikanci ruše naš treći put”. O zdravlju ruskog predsednika “Putinov rak i metastaze propagande”. U tekstu “Jajne ćelije kupovaćemo iz Španije”, navodi da je spreman ugovor koji će biti potpisan sa donorskom bankom.

List “Danas” piše o zapošljavanju naprednjaka u Šapcu u tekstu pod naslovom “Posao i za SNS batinaše sa mosta”. “Srbija osudila Rusiju iza zatvorenih vrata”, naslov je teksta o deklaraciji koja je usvojena na samitu Jadransko-jonske inicijative u Tirani. Potpredsednik Novog sindikalnog policijskog saveza Milan Dumanović tvrdi “Država i dalje štiti Dijanu Hrkalović”.

List “Nova” piše o kaznenim merama Belorusiji “Uvodimo sankcije slabijem, a Rusiji gledamo kroz prste”. Profesor Fakulteta političkih nauka u penziji Čedomir Čupić govori o izbornim zloupotrebama “Kazna za kupovinu glasova treba da bude od tri do pet godina zatvora”. Roditelji školaraca besni “Školski izlet na Avalu košta 4.000 dinara”.

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 24. maj 2022. godine pišu o odnosu Srbije prema ratu u Ukrajini, poseti predsednika države Aleksandra Vučića gradilištu beogradskog metroa i ostalim političkim i društvenim temama.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: