Podeli vest

Londonska policija saopštila je da se smrt pevačice Šinejd O’Konor ne tretira kao sumnjiva nakon što je otkriveno njeno telo u stanu u Londonu, objavio je danas BBC.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šinejd o konor
Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Sayles, File

Pevačica i aktivistkinja, najpoznatija po pesmi “Nothing Compares 2 U”, preminula je u 56. godini u sredu u svom domu u Londonu.

Policija je saopštila da je O’Konor pronađena bez znakova života i da je proglašena mrtvom na licu mesta, kao i da je njena porodica obaveštena.

Irski premijer Leo Varadkar takođe je odao počast pevačici koja je rođena u okrugu Dablin u Irskoj rekavši da je njena muzika bila omiljena širom sveta, kao i da je njen talenat bio bez premca.

Porodica O’Konor objavila je vest o njenoj smrti u sredu uveče, navodeći da su njena porodica i prijatelji skrhani tugom.

Pevačica je postala poznata širom sveta 1990-ih godina zahvaljujući hitu ”Nothing Compares 2 U”.

O’Konor je preminula 18 meseci nakon smrti svog 17-godišnjeg sina Šejna koji je sebi oduzeo život u januaru 2022. Pevačica, koja je promenila ime u Šuhada Sadakat 2018. kada je prešla u islam, rekla je tada da je Šejn bio “svetlo njenog života”.

U svom poslednjem tvitu, postavila je njegovu fotografiju uz tekst da je on bio ljubav njenog života i svetlost njene duše, i da se posle njegove smrti više nije osećala živom.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SUTRA JE SPASOVDAN

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici sutra slave praznik Vaznesenja Gospodnjeg, Spasovdan, kojim se obeležava 40. dan nakon Vaskrsa kada…