MUP je saopštio da je u prevrtanju autobusa somborskih registarskih tablica, sa turistima koji su se vraćali iz Grčke, jedna osoba poginula, a 27 ih je povređeno.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

hitna pomoć
Foto; Shutterstock

Pomoćnik direktora UKC Niš, profesor Goran Stanojević, izjavio je danas da je, posle saobraćajne nesreće autobusa kod Leskovca, u Urgentnom centru UKC Niš zbrinuto 16 osoba, od kojih je jedna sa teškm telesnim povredama, ali nije životno ugrožena.

“Primljeno je dvoje dece starosti 12 i osam godina. Prvo dete od 12 godina nakon pregleda na klinici za dečju hirurgiju zadržano je na lečenju i daljoj opservaciji, ali je potpuno stabilnih životnih parametara. Drugo dete je nakon ukazane prve pomoći pušteno na kućno lečenje”, rekao je Stanojević medijima.

Naveo je da je muškarac starosti 69 godina trenutno u operacionoj sali zbog teških povreda ruke, da operacija ide po planu i da se očekuje da sve bude u redu.

Stanojević je dodao da je jedna žena starosti 59 godina zadržana na klinici za ortopediju i traumatologiju i da je potpuno stabilnih vitalnih parametara.

Rekao je da je preostalih 12 odraslih osoba koje su primenjene u UKC Niš nakon ukazane prve pomoći pušteno na kućno lečenje.

Opšta bolnica u Leskovcu primila je 17 povređenih putnika sa lakšim telesnim povredama.

MUP je saopštio da je u prevrtanju autobusa somborskih registarskih tablica, sa turistima koji su se vraćali iz Grčke, jedna osoba poginula, a 27 ih je povređeno.

Nesreća se dogodila na auto-putu kod mesta Pečenjevce jutros oko 05.25 časova.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: