Podeli vest

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Vlade Srbije i Misija OEBS u Srbiji pozvali su mlade da se do 15. aprila jave na konkurs za program stručne prakse za 2024/25. godinu koji će im omogućiti da u državnim institucijama rade 10 meseci, sa početkom u maju ove godine.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

studenti
Foto: Shutterstock

Konkurs se, kako se navodi u saopštenju Ministarstva za ljudska i manjinska prava, odnosi na sve koji su nedavno diplomirali na univerzitetu, a zainteresovani su za funkcionisanje državne uprave i imaju prebivalište u Bujanovcu, Medveđi, Novom Pazaru, Novoj Varoši, Preševu, Priboju, Prijepolju, Raški, Sjenici i Tutinu.


U prethodnom periodu u programu su učestvovali Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Koordinaciono telo za Preševo, Bujanovac i Medveđu, Skupština Srbije, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Agencija za sprečavanje korupcije, Kancelarija za javne nabavke i Poverenik za zaštitu ravnopravnosti a od ove godine učestvovaće i Ministarstvo za evropske integracije, Ministarstvo turizma i omladine, kao i Nacionalna akademija za javnu upravu.


Učesnici Programa biće uključeni u svakodnevni rad institucija, uz podršku mentora tokom obavljanja prakse.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ