Podeli vest

Finska je šestu godinu zaredom proglašena za najsrećniju zemlju na svetu, prema Svetskom izveštaju o sreći. Turistička organizacija najsrećnije zemlje na svetu sada će omogućiti da deset srećnika posete ovu zemlju i prođu kurs sreće.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Pixabay

Finska je od 2018. godine najsrećnija zemlja na svetu, a Finci su sada odlučili da podele svoju mudrost sa drugima i raspisali su konkurs za 10 srećnika koji će besplatno boraviti u ovoj zemlji i učiti o sreći i to besplatno.

Visit Finland, državna turistička organizacija pozvala je zainteresovane da se prijave za besplatni majstorski kurs o sreći. Besplatno putovanje i boravak u Finskoj su deo kursa.

Kurs je dizajniran da pomogne polaznicima da pronađu svog „unutrašnjeg Finca“.

Stručni treneri će, kako navode, voditi srećne učesnike kroz četiri ključne teme: priroda i način života, zdravlje i ravnoteža, dizajn i svakodnevica i hrana i blagostanje.

Četvorodnevni seminar će se održati u Kuru Resortu u finskom jezerskom regionu od 12. do 15. juna. Visit Finland prima prijave do 2. aprila 2023. godine.

Prijavljivanje je prilično jednostavno. Osim osnovnih podataka koje možete popuniti na ovom linku trebalo bi da stavite i link do društvenih mreža koje imate.

Deo procesa prijave uključuje kreiranje sadržaja koji pokazuje zašto ste možda već „tajno Finac“ i objašnjavanje zašto želite da budete deo masterklasa.

Čak i ako niste izabrani, svako ko je zainteresovan za majstorsku klasu sreće može pohađati kurs kada bude dostupan praktično ovog leta.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: