Podeli vest

Nacionalni avio prevoznik Er Srbija pokrenula je novi konkurs za članove kabinske posade, u sklopu priprema za letnju sezonu 2024. koja počinje u poslednjoj nedelji marta sledeće godine i u skladu sa planovima daljeg razvoja kompanije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/

Zainteresovane kandidatkinje i kandidati, koji žele da postanu deo tima najbrže rastuće avio- kompanije u regionu, prijave mogu podneti do 20. decembra putem veb sajta srpske nacionalne avio-kompanije, navodi se u saopštenju Er Srbije.

“Na prvom velikom konkursu koji je održan u februaru ove godine prijavilo se skoro hiljadu kandidata, od kojih je preko dve stotine njih odškolovano i sada je deo tima Er Srbije. Ubrzanim rastom nacionalne avio- kompanije, stvorila se potreba za daljim proširenjem tima kabinske posade. Pred sam kraj godine, otvorili smo i drugi konkurs i pozivamo sve zainteresovane da se prijave što pre”, rekla je direktorka ljudskih resursa u Er Srbiji Milica Netković.

Kako se navodi u saopštenju, pravo na učešće na konkursu ostvaruju svi državljani Republike Srbije, koji u tom momentu imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole, važeći pasoš i tečno govore i pišu engleski jezik.

Oni koji uđu u uži izbor, imaće priliku da od predstavnika srpske nacionalne avio- kompanije saznaju nešto više o Er Srbiji i poslu za koji su konkurisali, kao i da pokažu svoja znanja i veštine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: