Podeli vest

“U slavu života moje bake, Njenog visočanstva kraljice – i oplakujući njen gubitak – svi se sećamo da je bila uzor za mnoge zbog svoje privrženosti službi i dužnosti.”, istakao je, između ostalog, princ Hari u pismu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

PRINC HARI
Tanjug/ AP Photo/Martin Meišner

Britanski princ Hari napisao je pismo u kome odaje poštovanje baki, kraljici Elizabeti II, njenoj nepokolebljivoj milosti i dostojanstvu koje su je pratile celog života, a sada su, kako je rekao, njeno trajno nasleđe, objavio je danas Bi-Bi-Si (BBC).

“U slavu života moje bake, Njenog visočanstva kraljice – i oplakujući njen gubitak – svi se sećamo da je bila uzor za mnoge zbog svoje privrženosti službi i dužnosti.”, istakao je princ Hari u pismu.

On se podsetio reči koje je kraljica Elizabeta II izgovorila posle smrti supruga, princa Filipa: “Život, naravno, čine poslednji odlasci, isto kao i prvi susreti.”

“Dok ovaj poslednji odlazak donosi nama veliku tugu, ja sam večno zahvalan za sva naša prva viđanja – od mojih najranijih uspomena na tebe iz detinjstva, sećanja na tebe kao na mog nadređenog i kada si upoznala moju voljenu suprugu i zagrlila voljene praunuke”, naveo je princ Hari.

On je rekao da mu je čast što je njegov otac sada kralj Čarls III.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: