Podeli vest

Tri osobe spasene su u akcijama pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova tokom nevremena koje je juče i sinoć pogodilo Srbiju, saopštio je MUP

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/

Kako se navodi, povređenih i poginulih nije bilo. Izvedeno je ukupno 75 intervencija u otklanjanju posledica nevremena praćenog jakim vetrom, kišom i gradom.

Vatrogasci-spasioci bili su angažovani u gašenju požara izazvanih udarom groma, uklanjanju oborenih stabala, krovova i urušenih fasada, kao i crpljenju vode, ističe se u saopštenju. Pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica intervenisali su na teritoriji Beograda, Kolubarskog, Srednjebanatskog, Severnobanatskog, Južnobanatskog, Južnobačkog, Severnobačkog, Jablaničkog, Borskog, Zaječarskog i Šumadijskog okruga.

Na svim intervencijama bilo je angažovano ukupno 138 vatrogasaca-spasilaca sa 57 vozila. U Beogradu je bilo 39 intervencija otklanjanja posledica nevremena, na kojima je angažovan 91 vatrogasac-spasilac sa 36 vozila, navodi se u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: