Podeli vest

Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je meru pritvora od 30 dana policajcu osumnjičenom za ranjavanje Milana Jovanovića u blizini punkta Specijalnih jedinica tzv. Kosovske policije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SUĐENJE
Foto: Pixabay

Ostaloj trojici određena je mera kućnog pritvora, prenela je “Zakletva za pravdu”, prištinski sajt koji se bavi vladavinom prava i prati suđenja. Policajac koji je pucao na Milana Jovanovića tereti se za krivično delo “ubistvo u pokušaju” i “manipulisanje dokazima”.

Ostala trojica osumnjičena su za “neprijavljivanje krivičnog dela”. Kosovska policija je prvo negirala da je umešana u slučaj ranjavanja Milana Jovanovića iz Žerovnice, kod Zvečana, da bi zatim nekoliko sati kasnije saopštila da se za pomenuto delo ipak sumnjiči kosovski policajac.

Policijski inspektorat tzv. Kosova suspendovao je i priveo četiri policajca. U sredu su na mestu gde je ranjen Milan Jovanović Srbi održali protestnu šetnju i započeli potpisivanje peticije za povlačenje Specijalnih jedinica Kosovske policije sa severa.

Milan Jovanović ranjen je u ponedeljak kasno uveče u blizini policijskog punkta kod Bistričkog mosta, nedaleko od Zvečana.

Policajac koji je ranio Jovanovića, kao i još trojica njegovih kolega, taj incident nisu prijavili.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ