Podeli vest

Viši sud u Beogradau produžio je pritvor do 30 dana Vladimiru K., ocu dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Istim rešenjem, prema majci dečaka Miljani K. određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem, odnosnpo kojom joj je zabranjeno da prilazi, sastaje se ili komunicira sa sinom K.K., svedokom u ovom postupku, te je istovremeno upozorena da se prema njoj može odrediti teža mera ukoliko prekrši izrečenu zabranu, navodi se u saopštenju tog suda.

Ocu je pritvor produžen da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, kao i s obzirom na to da se tereti za krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Vladimiru K. je optužnicom koja je juče predata ovom sudu na potvrđivanje na teret mu je stavljeno teška krivično delo protiv opšte sigurnosti, dok je MIljani K. na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: