Podeli vest

Svaki znak daje punom mesecu specifičan momenat. Lav je vatreni znak, poznat po tome što je dramatičan, željan reflektora i pažnje. Od 5. februara se spremite totalno ludilo.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto:Pixabay

Pun mesec u lavu od 5. februara donosi nam miks strasti, želje i agresije.

Ova lunacija nam omogućava da vidimo naše najdublje romantične želje, snove i osećanja – kao i naše strahove. Ključ za prolazak kroz ovaj pun mesec je prihvatanje da se naši životi stalno razvijaju i menjaju, i da je osećaj prolazan kao i lunarne faze, kažu astrolozi.

Evo kako će se pun mesec u lavu odraziti na svaki horoskopski zank.

Ovan

Faktor romantike u vašem životu se zagreva. Biete totalno ludi, radićete sve stvari koje inače ne radite. Lebdećete od romantike, čudiće se na vas a vi ćete se ponašati romantično. Kod nekih od vas to znači čitanje knjige i zamišljanje ljubavi, kod drugih nagle i lude poteze poput bega sa voljenom osobom.značilo.

Bik

Ovo je vreme ličnog razmišljanja, jer odlučujete kojim putem želite da idete. Iako je rast neophodan, biće posebno izazovno prihvatiti transformativnu energiju jer evolucija može biti teška za sve – posebno za vas. Budite fokusirani, posvetite se sebi. Drugima je mesto na drugom mestu.

Blizanci

Vi ne možete mirni, a još ste nemirniji u punom mesecu u Lavu. Novi hobi, nova strast. Ljubav za vas znači mnogo frontova. Ovoga puta to je novi projekat koji nije povezan sa vašim poslom. Biće to prava stvar koja može biti izvor vaše nove energije.

Rak

Vreme je da se obratite prijateljima i da od njih zatražite oslonov koji će vam u ovoj lunaciji biti neophodan. Da zabavljali ste se prijateljima, ugađali im, pomagali, razvijali veze, a sada je vreme da zatražite pomoć i dobićete je.

Lav

Ovo je vaše vreme. Izađite na pozornicu koju obožavate, budite ono što jeste. Završeno je vreme skrivanja u senci i tišine, vreme je da kažete šta mislite, vreme je da govorite iskreno i iz srca. Reakcije će vas iznenaditi.

Devica

Sklonite se od ludačke energije lava. Od miksa agresije i ludila. Opustite se. Primenite aroma terapiju. Mislite o sebi i na sebe. Tople kupke, miris lavande, knjiga, tišina i ispunjavanje samo osnovnog- to je recept da najlakše preživite vreme punog meseca u Lavu.

Vaga

Uvalite se u fotelju i premotajte film tražeći ljude koji su vam u prethodnom periodu davali podršku. Bilo ih je puno, ali nije bilo vremena da o njima mislite. To vreme je sada.Oni koji su se pokazali kao vaši najbolji prijatelji zaslužuju puno ljubavi, dajte je.

Škorpija

Pun mesec u Lavu vam donosi šansu da ostvarite svoju strastvenu želju u poslu. Izvucite vaš CV dopunite ga novim podacima. Ćaskajte o svojim strastima u poslu sa svima. Nemojte se iznenaditi kada vam neko koga dugo znate ponudi ostvarenje vaše strasti.

Strelac

Otvorite svoj um. Stalno tražite istinu, ali je nećete pronaći ako ste zatvoreni. Otvorite se prema svemu i to će vam dati šansu da stvari sagledate sa nove tačke gledišta. Ona je vaš prozor u novi svet i vrata ka novim zadovoljstvima.

Jarac
Čuvajte se miksa želje i agredije. Verujte svojim osećanjima. Ovo je period u kome možete saznati istine za koje niste spremni. Budite spremni da dozvolite svojoj intuiciji i urođenom znanju da razaznaju kome možete verovati.

Vodolija

Žudite za vezom, razgovorom i razumevanjem. Isplanirajte susret sa dragim osobama, posao sada može da bude, nakratko, po strani. Za vas je strast intelektualna povezanost i zato izbegavajte besmislene fizičke kontakte sa osobama koje ne nude više.

Ribe
Ne dozvolite da se vaše dnevne rutine ili poslovi gomilaju. Napravite listu obaveza sa važnim stvarima koje treba da počnete i završite da biste bili u toku. Organizujte se da ne biste osetili bes Lava i totalni haos.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: