Podeli vest

Javno preduzeće “Putevi Srbije” će na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstaviti prednosti i mogućnosti elektronske naplate putarine, integrisanog sistema naplate Otvoreni Balkan i elektropunjača.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ELEKTRICNI AUTO
Foto: Pixabay

Iz JP “Putevi Srbije” su saopštili da će u hali 1 Beogradskog sajma u periodu od 22. do 25. februara nastaviti sa promocijom edukativnih kampanja koje sprovode u cilju podizanja svesti o bezbednosti u saobraćaju među kojima su “Tri sekunde ceo život”, “Ne vozi zaustavnom trakom, ne zaustavljaj život”, “Znak znači život”, “Ne blokiraj zaustavnu, ne zaustavljaj život” i “Ne uništavaj saobraćajni znak, Znak znači život”.


Posetioci izložbenog prostora JP “Putevi Srbije” će moći da zaključe ugovor o kupovini ili izvrše dopunu uređaja za elektronsku naplatu putarine, prekonfigurišu Tag uređaj na “Open Balkan ETC” i time dodatno olakšaju svoje putovanje.


U saopštenju je zaključeno da pored korisnih informacija i različitih sadržaja, posetioce sajma svakog dana očekuju promotivne akcije i druga iznenađenja.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: