Podeli vest

Javno preduzeće “Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, očekuje da do kraja dana bude hladno i vetrovito, povremeno sa snegom slabog i umerenog intenziteta, što će u većini mesta usloviti stvaranje snežnog pokrivača.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SNEG BEOGRAD
FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/

Kako su saopštili iz JP “Putevi Srbije”, sutra pre podne je moguć mestimično slab sneg, posle podne se očekuje prestanak padavina, a uveče i delimično razvedravanje.


Trenutno je na većini državnih puteva na snazi drugi stepen pripravnosti, sem na deonicama autoputeva u zoni “Beograd” i “Miloš Veliki” gde je na snazi III stepen pripravnosti.


Sva raspoloživa mehanizacija je na terenu 24 časa, i ekipe putara intervenišu u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja.


JP “Putevi Srbije” apeluje na vozače da, zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura, moguće poledice i slabe vidljivosti na pojedinim deonicama, bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko krenu da obavezno imaju zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine i istu prilagode uslovima na kolovozu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ