Podeli vest

U specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini neće učestvovati regruti, niti će biti pozivani vojinici iz rezervnog sastava, poručio je Putin uz čestitke ženama povodom 8. marta

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Vladimir Putin
Shutterstock

U čestitki povodom Dana žena 8. marta, predsednik se obratio rodbini vojnika koji sada učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji, prenela je sinoć agencija RIA Novosti.

“Želim da apelujem na majke, supruge, sestre, neveste i devojke naših vojnika i oficira koji se sada bore, koji brane Rusiju tokom specijalne vojne operacije. Razumem kako brinete za svoje najmilije. Možete biti ponosni na njih i cela država se ponosi njima i brine za njih zajedno sa vama. Ističem da vojnici koji služe vojni rok nisu i neće učestvovati u sukobima i da neće biti dodatnog poziva za rezerviste”, poručio je Putin.

Postavljene zadatke rešavaju samo profesionalni vojnici, naglasio je on i dodao da je siguran da će oni osigurati bezbednost i mir za narod Rusije.

Šef države je, takođe, zahvalio ženama koje služe u Oružanim snagama Ruske Federacije.

“Posebne reči poštovanja za žene koje obavljaju svoju dužnost, služe u redovima Oružanih snaga Rusije. Hvala vam na odanosti otadžbini”, rekao je on.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: