Podeli vest

Od 22. do 25. aprila radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, njih ukupno 72

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

pošta
Foto: Bilten.rs

Sve pijace koje rade u sastavu Gradskih pijaca za vaskršnje i prvomajske praznike će raditi uobičajeno od šest do 19 časova, saopštile su Gradske pijace. Zelene pijace neće raditi na Vaskrs u nedelju 24. aprila, osim pijaca Zemun, Banovo brdo, Bele vode i Dušanovac, koje će raditi od šest do 13 časova. Pijaca Otvoreni tržni centar (OTC) Novi Beograd danas kao i 1. i 3. maja radiće po uobičajenom radnom vremenu od osam do 16 časova, dok će na Vaskrs i u ponedeljak 2. maja biti zatvorena. Parking će na pijaci Zemun, 25. aprila i 1. maja raditi non-stop.

Prodavnice kompanije Lidl u Srbiji danas rade skraćeno do 18 časova, dok će Vaskrs 24. april biti neradni dan za sve njihove objekte. Potrošači koji budu želeli da kupovinu obave sutra moći će neometano da posete Lidl prodavnice u regularnom terminu od 8 do 22 časa.

Veletržnice Beograd za Vaskrs i Prvi maj radiće 24 časa. Sve IDEA, Roda i Merkator prodavnice sutra rade puno radno vreme, dok danas na Veliki petak raditi skraćeno do 18 časova. Vaskrs će u ovim prodavnicama biti neradni dan, ali oni koji za praznike budu boravili na Kopaoniku ili Zlatiboru moći će da kupuju i tokom svih prazničnih dana. Radno vreme IDEA prodavnica u ovim turističkim mestima biće redovno tokom praznika, izuzev IDEA prodavnice na Zlatiboru u ulici Jovanke Jeftanović 5, koja će u nedelju raditi skraćeno do 15 časova.

Od 22. do 25. aprila radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, njih ukupno 72. Za sve dane praznike Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, pošta na aerodromu Nikola Tesla i pošte na graničnim i administrativnim prelazima rade non-stop. Danas i u ponedeljak 25. aprila radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte u Univereksport objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru. Ove pošte biće otvorene i sutra, kad će dežurati i pošte u većim gradovima i turističkim centrima. Na Vaskrs u nedelju 24. aprila radiće beogradska Glavna pošta, pošta na aerodromu Nikola Tesla kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: