Srpski narod će pokazati da ima jednu državu, državu Srbiju, izjavio je potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić povodom izbora koji se danas održavaju na Kosovu i Metohiji

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ SRPSKA LISTA

Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i bilo tokom vežbe Granit 2023, poručio je potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić.

”Znamo mi dobro da ih je zabolela naša vojna snaga i naša sloga, naš strojev korak, naš Lazar i naš Miloš i zato nas kukavički napadaju. Na te napade neću odgovarati, jer oni zaslužuju prezir kao i lažni, nedemokratski izbori koje sutra nasilno hoće da sprovedu na severu”, naveo je Radoičić u saopštenju.

Zato, kako je dodao, poziva njegove sunarodnike od Leposavića, do Zvečana, Severne Mitrovice i Zubinog Potoka da budu dostojanstveni, jedinstveni i odlučni da sačuvamo mir, da ne nasedaju na provokacije.

”A naš odgovor biće moćan i poraz vragu – sveopšti bojkot lažnih izbora jer oni za nijednog časnog Srbina, srpskog imena i prezimena ne postoje. Nikome ne pretimo, ali od borbe za prava Srba i bolje sutra ne odustajemo. Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome. Nikakav teror Prištine nikada neće zavladati severom! Do pobede! Živela Srbija!”, poručio je Radoičić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: