Podeli vest

Presednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je da su danas od predsednika Srbije Aleksandra Vučića čuli da bi bilo dobro da se povuku barikade na severu KiM i da su od njega dobili važne vesti da će uhapšeni Srbi Dejan Pantić i Nikola Nedeljković biti pušteni.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

RAKIĆ SRPSKA LISTA
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ARHIVA

“Dobili smo važne vesti što se tiče puštanja Pantića i Nedeljkovica, koji su uhapšeni. Uspeli smo da pročitamo i garancije EU i SAD da neće biti gonjeni za barikade i mirne proteste, kao i da kosovske bezbednosne snage neće bez dozvole moći da dođu na sever”, rekao je Rakić za TV Pink nakon završenog sastanka sa predsednikom Srbije Vučićem.

“Od predsednika smo čuli da bi bilo dobro da se povuku barikade. Mi ne verujemo Kurtijevoj vladi, ni Kurtiju, a čak ni međunarodnim grancijama”, rekao je Rakić i dodao da zato pozivaju predsednika da sasluša predstavnike naroda na barikadama.

On je naveo da će precizne zahteve preneti Vučiću jer samo njemu veruju i dodao da znaju da je predsednik u dosta teškoj situaciji i da trpi pritiske.

“Ali, mi direktni učesnici protesta koji smo 24 sata na barikadama verujemo samo njemu i tražimo garancije od našeg predsednika i zato ga molimo da nam da garancije”, rekao je lider Srpske liste.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: