Podeli vest

Rambo Amadeus najavio je da će prirediti “Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza”

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

koncert
Foto: Shutterstock

Alternativni muzičar Rambo Amadeus najavio je da će 21. maja (19:30) prirediti “Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza” u beogradskom Zvezdara teatru.

“Ponovo radi bioskop! Rambo Amadeus na pozorišnim daskama čita, recituje, prepričava i ”pripevava” najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusa”, naveo je muzičar, čije je pravo ime Antonije Pušić.

Naveo je i da će Ivan Aleksijević za klavirom biti zadužen da prati “vratolomne promene tema, raspoloženja i tempa, ali i svojim više nego duhovitim komentarima ”dodaje gas” ravnopravno veslajući u ovom ”dvojcu bez kormilara””.

Pridružiće im se i doajen džez scene kontrabasista Branko Marković “dajući neophodnu dubinu i liriku svojim instrumentom”.

“Veče glomazne poezije prerasta u jedinstvenu furioznu predstavu koja kroz lakonski, slikovit i nepretenciozan način hirurški precizno secira društvo i pojedinca koji pokušava u njemu da opstane i pronađe parče svoje sreće”, naveo je Rambo Amadeus.

Uz opasku: “Korona prošla, ”Veče glomazne poezije” došlo!” muzičar je dodao da će za 21. maj važiti sačuvane ulaznice za Veče glomazne poezije koje nije održano u martu 2020. zbog epidemioloških mera.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: